GYIK | FOTODEKO GYIK

Mi is az a FOTODEKO?

A FOTODEKO azzal a céllal jött létre, hogy fényképeket felhasználva, ezeket egyedi hordozó felületekre kidolgozva, különleges és újszerű lakásdekorációkat hozzon létre. Még többet olvashatsz rólunk a KAPCSOLAT menüpont alatt.
A fotók kidolgozási lehetőségeiről a következő pontban olvashatsz.

Milyen faldekorációkat rendelhetek?

A lehetőségek határtalanok: poszter, vászonkép, dibond, falmatrica, molinó, zászló anyag, fotó tapéta, matrica anyag. Mi a legnépszerűbb lehetőségeket gyűjtöttük össze, melyet a FALDEKORÁCIÓK menüpont alatt találhatsz. Egyedi elképzelésed van? Keress meg minket! Segítünk megvalósítani.

A FOTÓ KERESŐ használata

A FOTÓ KERESŐ menüpont alatt találod a fényképeket, melyek közül választhatsz. Választásod azzal igyekeztünk segíteni, hogy kategóriákba soroltuk összes képünket. Így választhatsz többek között formátum szerint (álló, fekvő, stb..), dekorálandó helyiség szerint (nappali, háló, fürdő, iroda, stb…), stílus, szín és téma kategóriák között.
A kategóriákat saját meglátásunk szerint alakítottuk ki. Elképzelhető, hogy egy kép több kategóriában is szerepel, amennnyiben úgy ítéltünk meg, hogy több helyiségben is megállná a helyét dekorációként.
A kategóriáktól függetlenül előfordulhat, hogy egy képet Te más helyiségben, módon használnál fel. Mi erre bíztatunk, hozz létre teljesen egyedit!

Mi a látványterv és hogy igényelhetek?

Ha választottál fényképet a FOTÓ KERESŐ menüpont alatt, de nem tudod elképzelni hogy fog mutatni faladon, mi ingyen elkészítjük helyiséged látványtervét. Küldened kell egy fényképet a díszítendő falfelületről, szobáról, mi pedig készítünk egy tervet, hogy mutat majd a rendelendő dekoráció faladon.

Látványterv igényléséhez küldj egy emailt az info@fotodeko.hu email címre. Az emailben küldd el:
– melyik képet választottad
– csatolj egy fényképet a helyiségről ahova a képet szánod.
Mi visszaküldjük számodra az elkészített tervet INGYENESEN.

Miért ingyenes a látványterv?

Azért készítjük a látványterveket, és azért készítjük ingyenesen, hogy ne érhessen meglepetés a megrendelést követően. Különösen hasznos lehet falmatrica, fotótapéta, egyéb nagy méretű faldekorációk rendelése előtt.

Hogy rendelhetek?

Amennyiben kiválasztottál egy fényképet, és tudod, milyen faldekorációt szeretnél könnyű a helyzet. Írj nekünk egy leveled, add meg elérhetőségeid és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot konkért árajánlattal, megvalósítási tervvel.

Ha még bizonytalan vagy a kidolgozást illetőleg, segítünk dönteni. Írhatsz nekünk, vagy telefonon is érdeklődhetsz.

Bármilyen egyéb kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre.