Kapcsolat | FOTODEKO 


Vimola Dóra

Bár fényképek mellett nőttem fel, fényképész édesapám révén, magam csak 25 évesen kezdtem el fotózni. Persze addig is sok tudás, és izgalmas információ megfordult a szemem előtt; láttam hogy kell az analóg technikával dolgozni, komponálni, jelen lenni, kapcsolatot teremteni, utómunkával az utolsó simításokat elvégezni. Ez adja a mai napig azt a tiszteletet, amit a fotózás felé érzek.

Azóta folyamatosan képzem magam, és persze folyamatosan készítem a fényképeket. Eleinte másodállásként, de gyerekeim megszületése óta ezt tekintem hivatásomnak.

A FOTODEKO megalakulását az a felismerés hozta, hogy kevés energiát fordítunk a környezetünk egyedivé formálására. Több költözés, és lakás átalakítás után szembesültem vele, hogy a képek, fali dekorációk méltánytalanul elmaradnak egy lakás berendezésekor. Pedig általuk válik a tér személyessé, egyedivé, és megismételhetetlenné.

Így a FOTODEKO, azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson, falaid felöltöztetésében, környezeted élettel telivé és otthonosabbá tételében. Elérhető árú, egyedi fotókat, lakás dekorációkat kínálunk. Ha nincs elképzelésed, segítünk a tervezésben is.


Kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Keress minket!

info@fotodeko.hu

+36 309 356 988


Partnerek

Dicentra 
Digilabor
HPIX
Papírból.hu
KreARTON

 

Referenciák

Ritz-Carlton
EMET - Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Magyar Nemzeti Múzeum
Al Habtoor
artKRAFT
International Dance Week Budapest
Mesekavics
Benzol bag
T-KLUB Fitness
Rivi's
Csimota Könyvkiadó

Megjelenések

Fotóhónap 2012
Otthon és Kert Magazin
Ecolife Magazin
artKRAFT
Mamilla
Dettydesign.hu