Dekorációk | FOTODEKO 


Dekorációk

Dekorációk

Dekorációink egyediségét a felhasznált fényképeket túl a sokrétű kidolgozási lehetőségek adják. Minden fotó egyedi méretekben rendelhető. Számtalan izgalmas hordozóanyagra kidolgozott megoldásaink közül biztosan megtaláljuk a hozzád, és környezetedhez legjobban illő megoldást.


Minőségi kidolgozás

Bármely hordozóanyagot választod képed alapjául, mi tökéletes minőségben adjuk át számodra. Az alapanyagok sokfélesége neked is nagy teret enged. Válassz olyan alapanyagot képedhez, ami a helyiség hangulatához illik: fotópapír, poszter, tapéta, vászonkép, molinó, alulemez, karton. Ha elakadsz, segítünk. 

Fotó egyedi anyagra

Az alapanyagot a helyiség hangulatához igazíthatod, ezzel növelve a képi hatást. 
A kidolgozási lehetőségek pedig határtalanok. Lehet fotópapír, vászonkép, molinó, falmatrica, poszter anyag. Kasírozhatjuk a fotót fára, alulemezre, PVC-re, habartonra, kartonra.  Ne aggódj, segítünk a döntésben.

Tematikus sorozatok

Irodák, vendéglátó helyek, szállodák dekorációjához sorozatokban gondolkodva készítünk anyagot. Mondj egy kulcsszót, mit szeretnél üzenni, milyen legyen a helyiség hangulata. Mi csokorra szedjük képállományunkból a számodra legideálisabb összeállítást. Csak hátra kell dőlnöd és választani. De, ha úgy jobb, a választásban is segítünk. 

Nagyméretű kidolgozás

Merjél nagyot álmodni! Ha nagy a fal, azért, ha kicsi azért. Mindkettő lehet jó megoldás. Nagy felületekhez óriási dekorációkat, egész falat beborító fotó tapéta megoldásokat kínálunk. Ha pedig nagyon kicsi a tér, az egyik falat kreatívan feldobva, igazán érdekes hatást érhetsz el. 

Térelválasztó

Fotóval nyomott anyagok, textilek, molinó, vagy építészeti háló. Mind-mind izgalmas és egyedi térelválasztó megoldások lehetnek. Nem kell falazásban gondolkozni. Ezeket az anyagokat a mennyezethez és a padlóhoz rögzítve máris kész a rugalmasan alakítható térelválasztód.

Üzlet dekoráció

Nagyméretű üzlet dekorációk, egyedileg a helyiséghez szabva. Vizuális üzenetek, amik rólatok beszélnek. Kirakat dekorációk tervezése és kivitelezése, fólia, üvegmatrica, poszterek, térbeli dekorációk. Döntésed minden esetben látványterv készítésével segítjük. 

Share This