Vigyázz, kész, rajt…


April 18, 2012 Uncategorized 0 Comments

…. és mielőtt kilőnéd magad a rajtvonaltól és rohannál a fotó kereső-höz, egy-két praktikus információ az oldallal kapcsolatban.

A FOTODEKO vállalkozás, valamint jelen weboldal azzal a céllal jött létre, hogy igényes, egyedi lakás dekorációkat tervezzen, készítsen fotók felhasználásával.

Ha még tanácsatalan vagy, böngészd végig dekorációk menüpontunkat, ahol nagy vonalakban leírtuk, milyen megoldások közül választhatsz. Természetesen semmi nincs kőbe vésve. Hiszen ki mondhatná meg, neked mi fog tetszeni? Kizárólag Te. Nézz körül, válaszd ki, milyen megoldást szeretnél: hagyományos kép, szobatapéta, térben elhelyezett anyagok. A lehetőségek szinte határtalanok.

fotó keresőnél, segítségképpen létrehoztunk kategóriákat, melyek segítik a választásod. Add meg a helységet, vagy válassz neked tetsző témát, így könnyebben böngészhetsz a képek között. A kategóriák csak iránymutatások, ha kitartó vagy, mi arra bíztatunk nézd végig az összes képet. A képeket megrendelheted rögtön webáruházunkból, adott kidolgozási formában és méretben. Vagy írhatsz nekünk kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.

További hasznos információt találsz a GYIK alatt.

Nincs más hátra, böngéssz fotóink között, vagy írj nekünk!

foto_kep_dekoracio0054